Dětský maškarní bál (aktualizace 26.3)

Víla Leknína společně klauny Cyrilkem a Emilkou připravili ve Slabcích skvělou zábavu pro všechny děti nebo alespoň pro ty, kteří se jako děti cítí. Svaz zahrádkářů Modřejovice s podporou OS Kostelík připravili v sobotu 23.3. 2013 další krásný dětský maškarní bál. V sobotu přicházel i před 2. hodinou odpolední do kulturního domu ve Slabcích princezny, vodní víly, čerti, batmeni, kovbojové a další pohádkové bytosti, aby se společně pobavili v tanečním reji. Víla Leknína si na pomoc zavolala dva klauny Cyrilka a Emilka, kteří přijeli na kole a pomohli roztáčet skvělou zábavu pro všechny. Všichni na parketě se napřed mohli pořádně rozcvičit, zkusit přetahovanou lanem, a pak se již všichni pustili do tanečního reje. Všechny pohádkové bytosti se v promenádě představili Víle Lekníně a maminky a tatínkové, babičky, tetičky a další mohli zatleskat každému, kdo přišel.

DJ Maty & Máchal roztáčel svoje písničky a v pěvecké soutěži mohli všichni vyzkoušet, jaké to je zpívat do mikrofonu a pak již se tančilo a veselilo. Na dětský maškarní bál přišlo 25 předškoláků, 25 školáků  a více než 60 maminek, tatínků, babiček a dalších kamarádů. A to ještě nepočítáme nejmenší batolata s maskami, která přišla v náručí maminek a tatínků.

Velké poděkování patří všem maminkám, které připravili tento krásný zážitek, a především Dáše Zuzkové, která je dobrou duší celého podniku.

Zde je několik vybraných fotografií všechny fotky na CD jsou u Dáši Zuzkové a u Víly Lekníny, tedy u Jany Procházkové.

aktualizace 26.3.

Zprávu a Dětském maškarním bále ve Slabcích najdete v úterním Rakovnickém deníku nebo na této stránce.

http://rakovnicky.denik.cz/kultura_region/maskarni-rej-pro-deti-se-ve-slabcich-vydaril-na-sto-procent-20130326.html