1. V prvé řadě je třeba organizátorům podobných akcí poděkovat.Historie a vzpomínek na válku není nikdy dost(hlavně ale pro výchovu mladší generace).Proto také běžel několikadílný seriál o Heydrichovi v televizi.
    Vzhledem k tomu,že do Kostelíka jezdíme hlavně za čerstvým vzduchem a krásnou přírodou,více jsme přivítali loňská témata o CHKO a ztracených územích v okolí.
    P.S.Jako lidé,nezatížení historickými spory mezi OS a SDH Kostelík,však zcela nechápeme absolutní nezájem členů OS o jinak vydařenou akci místních „Dětský den v Kostelíku“.Samozřejmě místní zase budou bojkotovat „Skotsko v Kostelíku“ atd.Ptáme se,jak je to vůbec možné,že se v tak malé obci lidé nemohou dohodnout,táhnout za jeden provaz a je nám z toho moc smutno.Asi je to odraz celkové „demokratické“ a „svobodné“společnosti v ČR.

  2. díky za pochvalu výběru témat, ale tentokrát pochvala míří především za Láďou Čepičkou z Fary Slabce, který navrhl toto téma a my jsme poskytli pouze prostor.
    Zkuste navrhnout další témata povídání nebo vhodné řečníky, rádi se necháme inspirovat.
    Bohužel zášť, nezájem a házení klacků pod nohy neumíme ani odstranit a ani změnit. Z naší strany je ruka pro spolupráci kdykoliv otevřená.

  3. Jeden možný návrh přednášky(spíše by se ale asi jednalo o úvodní slovo s větším prostorem pro diskusi a dotazy) bychom měli.
    Téma: Pěstování letniček a trvalek,boj proti škůdcům,kteří je poškozují a ničí.
    Lektor:Bc.Vladimír KOUT ( z výboru OS na něj má kontakt Petr KLAUB).

Komentáře jsou uzavřeny