Cesta s kolem za Petrem Klaubem

Petr Klaub nabídl skvělý nápad. Uspořádáme v Kostelíku výlet na kole. Dnes jsme s Petrem vyrazili. I když jsme zvali všechny zájemce, vyrazili jsme pouze v 5ti statečných. Kromě Petra vyrazili na cestu Robert, Kevin a Adam Volfovi a já (Radim Perlín).

Cesta byla krásná a vlastně pouze po cestách a terénem. Sjeli jsme k pile a pak podél řeky k rybárně (u Bartoňů), od bývalé rybárny jsme vyrazili lesem do kopce po lesní cestě  směrem do Šlovic a tam jsme se zcela vyčerpáni zastavili na dva moc dobré Bernardy. Po značce jsme spadli opět do údolí Berounky a podél řeky přes kameny a kořeny až ke Skryjskému mostu. Před mostem jsme zase odbočili vpravo na modrou značku a začali stoupat do kopce. Po cestě trochu blátíčko, místy kluzké kameny,  do kopce prostě radost. Na kopci jsme se ještě otočili na  odbočku na vyhlídku naproti Skryjím a přímo nad vodáckým tábořiště Ahoj. Zpátky jsme vyrazili směrem na Hřebečníky a tam jsme rozhodli, že se vrátíme po silnici zpět směrem na Šlovice a po stejné lesní cestě dolů k rybárně. Je zajímavé, jak z kopce to jde mnohem snadněji.  Domů jsme se vrátili od rybárny a pily nahoru do Kostelíka.

Krásná cesty, prakticky pořád mimo asfaltové silnice, moc dobré pivo ve Šlovicích. Akorát, kdyby s námi jely nějaké krásné ženy a dívky, možná by nás ten Petr nehonil tolik po stráních a jeli bychom občas i po rovině.

Za 14 dní jedeme zase. Kdo se přidá?

Plán cesty je na mapě

mapacestykola