Vánoční koncert se velmi vydařil

OS Kostelík uspořádalo v pátek 19.12. v kapli Máří Magdaleny v Kostelíku vánoční koncert. V rámci koncertu byla také odhalena socha sv. Máří Magdaleny, která bude zjara umístěna v nice na čelní fasádě kaple. Autorka sochy paní Zuzka Hutňanová sochu sama odhalila a pohovořila o své práci při práci na této soše. Díky panu Korfovi jsme také mohli ukázat kalendáře Kostelík 2009 a všichni členové OS Kostelík, kteří byli na koncertě, dostali jeden výtisk kalendáře. Také jsme ukázali nové označení naší autobusové zastávky a v neděli jsme tabuli na zastávku také připevnili.

Pak již dostalo prostor Hradní duo, které více než hodinu hrálo a zpívalo krásné české vánoční koledy a všichni diváci si nadšeně dupali do rytmu. Během koncertu se také podával horký punč a díky manželům Špáňovým, majitelům  Pekařství Šanov, bylo k dispozici velké množství vánočního cukroví a pečiva.

Koncert skončil před devátou hodinou a na závěr kapli a koncert také navštívil princ Albrecht Croy ze Slabec. Vzácné návštěvě Hradní duo zazpívalo ještě jednu koledu.

Všichni návštěvníci koncertu se zapsali do kroniky OS Kostelík a po krásném zážitku se rozešli domů. koncertu v naší kapli Máří Magdaleny bylo více než 100 posluchačů.

Fotogalerie je v samostatném článku.