Vánoční koncert v Kostelíku

V Kostelíku v kapli sv. Máří Magdaleny se jako již tradičně v pátek 16.12. 2022 konal Vánoční koncert Hradního dua. V krásném mrazivém dni se Kostelík po několika letech na blátě zase přikryl do sváteční bílé sněhové nadílky a připravil pro každého vánoční atmosféru. Kaple se od oběda vyhřívala a když do kaple přišli diváci, bylo již každému příjemně na duši i po těle.

Vánoční koncert zahájil předseda OS Kostelík Milan Let, přivítal všechny a popřál krásné a klidné vánoční svátky. Pak se již slova ujal Milan Zimmermann, vůdčí osobnost Hradního dua a začal zpívat a vyprávět úchvatné vánoční příběhy o zrození Páně. Koledy v podání Hradního Dua jsou laskavým a poetickým vyprávěním o příběhu Vánoc, které nikdy neomrzí. Nadšení posluchači v zaplněné kapli se pohupovali do rytmu jednotlivých melodií, zpívali známější koledy spolu s celým Hradním duem a společně užívali vánoční čas.

Podávaly se vánočky, vařil  se horký ovocný mošt a naléval se vinný punč. Více než 90 minut krásného koncertu uteklo jako voda. Do mrazivé noci jsme se rozešli asi všichni s nějakou chytlavou melodií na rtech. Krásné Vánoce přátelé.

toto jsou náhledy, po kliknutí se každý obrázek zvětší