Dětský maškarní bál

Stejně jako každý rok i letos se OS Kostelík podílí společně ze Zahrádkáři Slabce a pod vedením paní Zuzkové na přípravě a zajištění Dětského maškarního bálu.   Letos se děti v různých maskách a jejich rodiče budou radovat v

sobotu 24.3. 2012 od 14:00 do 18:00

v Kulturním domě ve Slabcích. V průběhu celého odpoledne bude hrát osvědčený a vyzkoušený DJ Maty & Máchal, který umí najít  a splnit skoro každé dětské přání  a najít tu správnou písničku. Kromě hlavní soutěže dětských masek budou během celého odpoledne probíhat další desítky různých malých soutěží a her, bude se tančit až do roztrhání těla  a pochopitelně nesmí chybět tolik oblíbená tombola. Vstupné pro děti je 10,- Kč  a pro dospělé je vstupné 30,- Kč. Těšíme se na setkání nejen se Sněhurkami, princeznami a královnami, ale také se těšíme na loupežníky, piráty, kovboje, indiány a určitě nebude chybět Spider man nebo černokněžník.

Fotogalerie z maškarního bálu v roce 2010 jsou k prohlédnutí na této stránce,    maškarní bál z roku 2009 si můžete prohlédnout zde, a jak vám to slušelo loni si můžete připomenout zde .

Těšíme se v sobotu 24.3. na všechny účastníky.