Dětský maškarní bál

dscf0906Občanské sdružení Kostelík a DJ Maty & Máchal  ve spolupráci s paní Dášou Zuzkovou z Modřejovic a celou řadou dalších maminek uspořádali v sobotu 27.3. 2010 v Kulturním domě ve Slabcích dětský maškarní bál. Maškarní bál je velmi populární nejen mezi dětmi, ale i mezi jejich rodiči a prarodiči. Důkazem je prakticky zaplněný kulturní dům. Na maškarní bál přišlo 75 dětí ve skvělých maskách a také více než 70 rodičů i prarodičů, kteří se radovali z veselí všech dětí.

V průběhu bálu proběhla celá řada soutěží. Velmi napínavá byla například soutěž o nejlepší masku, kde po napínavém klání vyhrála Červená Karkulka i s krásným košíkem. Soutěž v nejlepších tanečních kreacích nakonec vyhrál statečný tatínek s malou princeznou v náručí.

Velmi bohatou tombolu zajistila nejen paní Dáša Zuzková ale i mnoho skvělých sponzorů. Také některé maminky přinesly spoustu krásných dárků do tomboly. Poděkování patří také DJ Matovi & Máchalovi, kteří se postarali o krásné písničky, které všechny účastníky vylákaly na parket.  Všechny děti se chovaly naprosto vzorně a všichni jsme si společně odnesli krásný zážitek z příjemného odpoledne mezi maskami.

Zprávu o krásném dětském maškarním bále i s vybranými fotografiemi jsme také zaslali do projektu České televize Digináves a najdete je zde

 http://www.ct24.cz/diginaves/85335-detsky-maskarni-bal/

 

 

Fotogalerie je v samostatném příspěvku.

  1. Děstský karneval byl skvělý,škoda že DJ neodhadli stupeň zesílení zvuku.Bylo to moc i na
    dospělé uši. Pořadatelům to nic neříkalo?

  2. Díky za poznámku, příště se s nimi domluvíme, aby hráli méně nahlas.
    Radim Perlín

Komentáře jsou uzavřeny