Skotsko je za dveřmi

Než v sobotu 6.7. v 11:00 vypukne 14. ročník festivalu Skotsko v Kostelíku, je potřeba zajistit, zařídit a obstarat spoustu věcí. Jenom k tomu, aby mohli přijet Erperáci (tedy pracovníci  rozvodných závodů, tedy ČEZ) a zapojit elektřinu na náš rozvaděč je potřeba si 6 papírů a nejméně 3 podpisy na tři různé žádosti, dokumenty a smlouvy. A pak přijedou dva pánové a zapojí 4 kabely do rozvaděče a za to ČEZ vyinkasuje tučný poplatek.

V pátek  Milan a Robert přivezli do kaple plný vozík zdánlivých maličkostí, které také budeme již za 14 dní v Kostelíku potřebovat. Dopravní značky, stojany na popelnice, v kapli je již také vstupní brána a také elektrický rozvaděč, protože bez toho by žádný festival v Kostelíku nebyl. Už je na cestě také skákací hrad pro děti.

V sobotu Milan s Veronikou, Renatou a Robertem také uklidili vnitřek kaple, kde bude zázemí a výstava, která se vždy tematicky dotýká Skotska.

Nás v Kostelíku ještě čeká spoustu práce s vymezením parkovišť, stanového městečka, zajištěním vody, vymezením návsi pro koncert a asi tisíc dalších drobností, které bude nutné ještě udělat nebo zařídit, aby každý, kdo do Kostelíka přijede, byl spokojený.

 

Jako ochutnávku přikládáme jednu skladbu Happy to Meet