Vyhlídka Na Plazích je hojně navštěvovaná

09Těší nás, když se v knize umístěné na Vyhlídce Na Plazích můžeme dočíst o spoustě pozitivních ohlasů a zpráv lidí, kteří se přijedou do našeho kraje podívat. Ještě více náš těší, že vyhlídka Na Plazích se stala vyhledávaným cílem i relativně velké skupiny turistů, kteří cíleně objíždějí vyhlídky, rozhledny a jiná místa dalekého rozhledu. Jsme velmi rádi, pokud naší práci i pochválí a tak jeden z takových mailů zde uveřejňuji.

Rozhledničku jsme navštívili v sobotu, konali jsme podle vašich pokynů, hladce se trefili a byli spokojeni. Cesta je dobře značená, parkoviště dostačující, cesta příjemná, dokonce jsme cestou zpět našli houby. Vyhlídka je skvěle situovaná, skromná a bytelná, nejvíce se podobá Hardeggské v Podyjí. Snad jen na některých podobných místech bývají popisky co je vidět kterým směrem. Pokud jste ji postavili bez dotací z EU, tak se hluboce skláníme. V našich análech má číslo 318.

Zd. a Zd. Benešovi

Nám nezbývá než poděkovat za každého slušného návštěvníka Vyhlídky Na Plazích. Rádi uveřejňujeme i fotku, kterou jsme od Benešových dostali.  Popisky budou, jenom je nestíháme do zimy připravit.