Setkání na Vrškách

IMG_3533 Noirín Volfová společně s Kevinem, Adamem, Robbiem a Lizzie pozvali všechny přátele z Kostelíka a další kamarády, abychom si společně připomenuli Roberta Volfa, který 27.1. 2013 v Bruselu náhle zemřel. Celý krásný večer se spolu se západem slunce nesl v duchu vzpomínání na Roberta.  Radim Perlín připomenul Roberta jako kamaráda a přítele, který s námi v Kostelíku prožil 8 let a Noirin připomněla tatínka a manžela, který se skvěle dovedl postarat o rodinu.

Robbie zahrál na housle několik skladeb a Noirín pak předala nám všem krásnou lavičku, která bude navždy Roberta připomínat. Na lavičce uvedeno ROBERT VOLF – NOT GONE, JUST GONE AHEAD –  Neodešel, jen šel napřed.  Na konci jsme na počest Robertova češství a českých kořenů celé rodiny zazpívali Kde domov můj. Po skončení celé slavnosti byli všichni pozváni na zahradu Volfů, kde celá rodina připravila drobné občerstvení a víno.

 

Z Kostelíka se nás na Vrškách sešlo celkem 26 místních i chalupářů, mnozí další se omluvili. Celkem se nás na Vrškách sešlo více než 50 Robertových přátel a kamarádů.

 

Děkujeme že jsme se mohli s Robertem potkávat a děkujeme Noirin a všem Volfům za krásné a dojemné setkání na Vrškách.

 

IMG_3568