Vánoční koncert v Kostelíku

Rok se s rokem sešel a OS Kostelík připravuje a organizuje již 4. vánoční koncert Hradního dua v kapli sv. Máří Magdaleny v Kostelíku. Letos budeme v sobotu 17.12. od 19:00 zpívat koledy s Hradním duem, bude se podávat vánoční punč, k ochutnání bude vánoční cukroví a věříme, že všichni společně vytvoříme příjemnou vánoční atmosféru.

I když to zatím (3.12.) nevypadá, tak doufejme, že bude sníh cestou do kaple křupat pod nohama a že bude krásný jasný a mrazivý večer. Nám v kapli to nebude vadit, protože kromě dobrého pocitu a punče nás letos poprvé bude hřát i teplo v kapli. Vánoční kaple v Kostelíku totiž bude vytápěna.

Zde je pdf pozvánka na vánoční koncert, můžete si ji stáhnout a pozvat vaše  přátele a kamarády na hezký předvánoční zážitek do Kostelíka.

vanoce 2011

 

 

Přílohy

Nad tímto přemýšlí “Vánoční koncert v Kostelíku”

  1. Nyní jsem si otevřel stránky OU Slabce a je zde info o vánočním koncertu v Rousínově, proč není info o koncertě v Kostelíku? Někde se stala chyba. I když nebude zrovna -14 pod nulou( protože se bude topit,topit) je potřeba pozvat z okolí i blízkého všechny. Kdo se již zůčastnil ,určitě přijede zase a ochotná tu dobrou vánočku, škvarkové placky, vánoční pečivo a svařák ten stojí za to při generálce byl perfektní. Doporučuji přijít všem sousedům a ochutnat a hlavně načerpat pohodu a porozumění.
    Ať se koncert vydaří .

Komentáře jsou uzavřeny