Další návrhy cyklotras

Petr Klaub připravil další dva návrhy cyklotras. První vede po proudu proudu Berounky

Jak již určitě víte z plánu akcí, připravili jsme pro Vás na letošní rok i dva cyklovýlety, které bych Vám rád představil. Vybírali jsme taková místa, která jsou něčím zajímavá buď historicky, nebo třeba krásným výhledem do okolí a pozadu nezustala ani možnost občerstvení během cesty. První výlet vede po trase Kostelík -Slabce -Novosedly -restaurace U Rozvědčíka – Skryje – Hřebečníky – U Bartoňů – Kostelík. Na této pohodové trase je hned několik zajímavých míst, kde stojí za to se zastavit. A protože i krajinářsky je tato trasa velmi atraktivní byla by jistě škoda zapomenout doma foťák.

po-proudu

Druhá trasa je naopak proti proudu Berounky na Krašov

Druhý výlet vede po trase  Kostelík – Zvíkovec – Chlum – PrašnýÚjezd – Hřešihlavy – Bujesily – Liblín – Kozojedy – Krašov – Holovousy – Chříč – Kostelík. Ani zde nebudou chybět místa, kde se pokocháme pohledem do krajiny (Chlum), občerstvíme (Liblín) a získáme zajímavé informace (Krašov). Rozhodně se nikdo nemusí obávat tempa, které bude pohodové a s množstvím přestávek.

proti-proudu

 

Tyto návrhy pochopitelně nejsou neměnné, takže jestli máte nějaký další nápad kam vyrazit, co přidat, tak sem s ním,budeme jen rádi za další nápady. Zatím se mějte fajn a pilně trenujte.