Členská schůze OS Kostelík

clenska-schuzeV sobotu od 19.00 proběhla na návsi členská schůze OS Kostelík. Schůze projednala výroční zprávu OS Kostelík, kterou připravil předseda OS Petr Klaub a  zprávu o hospodaření, kterou přednesl hospodář OS Milan Let. Členové OS Kostelík schválili výši členských příspěvků na rok 2010 ve výši 100 Kč pro ekonomicky aktivní členy a 50 Kč pro ekonomicky neaktivní členy sdružení, jako jsou ženy na mateřské dovolené a důchodci.  Členské příspěvky budeme vybírat na počátku roku 2010 a všichni členové budou ještě mailem nebo osobně informováni.

Členská schůze také na další rok zvolila staronové  členy výboru OS. Výbor tedy bude pracovat ve složení Petr Klaub – předseda OS, Milan Let – hospodář OS a Radim Perlín – člen výboru OS. Revizorem OS Kostelík dále zůstává pan Karel Balík.  Členská schůze také schválila dílčí změnu stanov OS. V bodě předmět činnosti byl doplněn bod o kulturní, publikační a prezentační činnosti a na návrh pana Korfa byla do stanov zařazena i  možnost pořádání seminářů.

Členové OS dostali CD s fotografiemi ze všech akcí našeho OS.

Moc nás těší, že se počet členů OS dále rozrůstá a že nás je nyní již 52 aktivních členů v Kostelíku.

Naše jednání také pozdravil pan Mirek Vyskočil, starosta Sboru dobrovolných hasičů Modřejovice – Kostelík a společně jsme se domluvili na další spolupráci s hasiči.